Campionat de Catalunya de Grups de Show

El Campionat de Catalunya de Grups Show es va celebrar el dissabte i diumenge passat al Pavelló del Garraf de Vilanova i la Geltrú. La feina i l’esforç es va fer evident en tots els participants i el nivell, que ja l’any passat era alt, aquest ha superat expectatives i varem poder gaudir d’un Campionat on es va veure tot el millor en aquesta especialitat.
Va ser un Campionat molt emocionant amb unes puntuacions altíssimes on no van haver grans sorpreses en els pòdiums, essent Olot de nou, el club que es va alçar més amunt en la modalitat de Grups Grans, en què també competia Sant Just. La seva originalíssima coreografia en la línia en què ens té acostumats, va tenir en el seu disseny de vestuari un dels majors encerts convertint les patinadores en perfectes cargols amb les seves femelles que roscaven o desenroscaven en funció de la necessitat… com sempre, un final tendre i especial va posar el punt a una actuació rodona.
El Masnou i Reus van estar en el segon i  el tercer lloc consecutivament. Set eren els grups que es classificaven pel Campionat d’Espanya i Sant Just es va classificar en vuitena posició.  Les nostres patinadores es van quedar a les portes d’anar al Campionat d’Espanya… haurà de ser l’any vinent…!En els Grups Petits Sant Celoni va ocupar la primera plaça del pòdium, lloc que sembla tenir garantit des de ja fa uns quants anys. El seu patinatge veloç i segur de gran precisió i la coreografia original de molta expressivitat i bellesa van ser premiats amb unes puntuacions properes al 10.
 
Bé, res més, les nostres noies, una mica tristes al principi, més resignades després i sobre tot amb moltes ganes de patinar, marxaran aquest proper divendres a Madrid a una competició internacional en la que competiran amb 19 grups de tota Espanya, Itàlia i Portugal.
       

 

Posted in Uncategorized.

Comments are closed.