Preselecció Cadets

Aquest diumenge 2 de març s’ha celebrat a Sant Feliu de Codines la preselecció de Cadets. Finalment la nostra representació de Lliure ha estat a càrrec de l’Anna Villalonga, en el seu tercer any a categories, i de la Laura Avilés, en el seu primer any a categories .

L’Anna ha quedat seleccionada en sisena posició del grup de la tarda format per a 27 patinadores i anirà al Campionat de Barcelona de la categoria Cadet que tindrà lloc el cap de setmana del 29-30 de març a la Fundació Vilanova. Aqui competirà amb el total de patinadores seleccionades entre la competició del matí -16-  i les de la tarda -16- .

Cal mencionar la gran quantitat de patinadores que estan a la categoria cadet en la Territorial de Barcelona. Aquesta categoria comprèn els patinadors nascuts els anys 1994 i 1995. El nivell dels patinadors seleccionats és molt alt i per tant el Campionat provincial promet ser un gran espectacle d’alt nivell en aquesta categoria.

A banda d’aquesta patinadora, l’Anna, que també participarà en la modalitat de Figures Obligatòries, altres quatre patinadores del club competiran també en la modalitat de Figures, la Vivien Bienefeld, la Raquel Garcia, la Carla Castellanos i la Laura Avilés.

Sort a totes!

Posted in Uncategorized.