LA MARINA SARMIENTO A LA COPA ALEMANA 2017-FREIRBURG

La cadet Marina Sarmiento durant la setmana del 22 al 28 de maig, va participar  al campionat internacional celebrat a Freirburg-Alemanya, després d’haver aconseguit quedar 3a al campionat d’Espanya celebrat a Mollet.

Ha estat la seva primera experiència internacional en la modalitat de figures obligatòries, quedant en la 18 posició d’un total de 21 patinadors/es en categoria cadet. Cal destacar l’alt nivell en aquesta competició. També l’ha servit per guanyar experiència i compartir moments amb els patinadors/es de la sel.lecció espanyola. La Marina tanca així la seva temporada, arribant a un campionat internacional fruit del seu esforç diari i entrenaments.

marinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Enhorabona, a seguir sumant campiona!

 

Posted in Uncategorized.