Campionat Cadet

El campionat de Barcelona de la Categoria Cadet es va celebrar el 29 i 30 de març a Vilanova i la Geltrú.

En la modalitat d’individual femení, es proclamà campiona la patinadora Cerdanyolenca del C.H. Miriam Moreno, seguida de Julia Marco del CPA Mollet i en tercera posició una altre patinadora del Cerdanyola C.H. Ashley Isla.

La nostre representant l’Anna Villalonga va quedar en 11ena. posició desprès de remuntar posicions amb el programa llarg on va tenir una molt bona actuació.

En la modalitat de F.O. Miriam Moreno i Julia Marco, van repetir en el podium ocupant la primera i segona posició i aquest cop, la tercera, va ser per Noemí del Rio, del Cerdanyola C.H. En aquesta modalitat les nostres patinadores van fer un bon paper quedant classificades pel Campionat de Catalunya la Carla Castellanos i l’Anna Villalonga, que van quedar en les posicions 10 i 11. La Vivien Bienefeld, la Laura Avilés i la Raquel Garcia van quedar en les posicions 12, 16 i 28, respectivament.

Pel que fa als nois, el primer classificat va ser Llorenç Alvarez, del C.N. Terrassa, el segon Pere Marsinyac del Foment Cardoní i tercer Arnau Gomez del CPA Arenys de Mar.                                                 

Podeu veure les fotos a la pestanya “Album de fotos”

Posted in Uncategorized.

Comments are closed.