1a Fase Interclub a L’Ametlla

El passat dia 30 de març es va celebrar la 1a. fase dels Interclubs d’aquesta temporada i els resultats van deixar en bona posició a la majoria de les nostres participants tant en la modalitat de Figures, on destaquem les primeres posicions de Lara López (In. C petites), Marta Montero (In. A) i Ariadna Peñafiel (Certificat), com en la modalitat de Lliure de la qual destaquem la primera posició de la Maria Martinez (In. C petites).

Les posicions de la resta de participants del nostre club permet tenir moltes possibilitats de classificació per a la final, en funció de les seves actuacions en la 2ona fase que es celebrarà el dissabte 10 de maig a Viladecans.

                                             Podeu veure fotos a l’Album

Posted in Uncategorized.

Comments are closed.