EL GERARD I LA IRENE A DEBUTANTS 2019!

DEBUTANTS aquest cap de setmana✌️🏅 IRENE🤸‍♀️; volem felicitar-te per la teva gran trajectoria en iniciació, no perdis mai aquesta constancia, el. Legancia i il.Lusió en aquest esport. Malgrat que aquest finde no puguis estrenar-te en el món de les categories, t’encoratgem per la nova temporada en categoria cadet i et desitgem molta sort.
GERARD🤸‍♂️;volem felicitar-te pel teu recorregut tant curt, intens i excel. Lent en el món de la iniciació. No deixis mai de creure en tu, ni de gaudir sobre rodes com ho fas i aconseguiras tot el que et proposis com has fet fins ara.
BON DEBUT aquest cap de setmana a categoria infantil i  a partir d’ara et desitgem molts éxits en el món de les categories.💪☘️ Seguim un finde mes sobre rodes💙💛

 

Posted in Uncategorized.