PARTICIPEM AL TROFEU DE VILASSAR DE DALT -CERTIFICAT I CATEGORIES

Ahir per la tarda vam tenir Trofeu a Vilassar de Dalt la Carla Recort i el Gerard Martínez. La Marina Sarmiento i la Irene Altes, no van poder executar els seus discos per lessió, ánims noies i gracies per venir a animar i compartir aquests moments.
La Carla Recort va executar un Bon disc de Certificat obtenint una 6posició de 18 patinadores🏅 cada vegada millor!!!!! I el Gerard Martínez va competir a debutants a la categoria Infantil i aquesta vegada va executar un Bon disc amb l’elegancia i el Bon patinar que el caracteritza. Poc a poc la feina va donant els seus fruits. 🤸‍♂️

Gracies al club Vilassar de Dalt per comprar amb nosaltres, vam Passar una tarda sobre rodes molt bona. A seguir sumant i gaudint✌️👏😘💪

Posted in Uncategorized.