FESTIVAL PETER PAN

El festival celebrat el passat 28 de juny va ser brillant. L’actuació de tots els patinadors i patinadores del club ens va emocionar en la representació del conte de Peter Pan. Els pirates, els indis, les fades, els nens perduts, la Wendy i els seus germans, la Campaneta, en Garfio i en Peter Pan, tots des del primer a l’últim dels personatges, ens van fer viure la màgia de somiar, de creure en les fades, de tornar a ser petits i cantar i volar al país de “mai més” per viure grans aventures… 

La segona part va comptar amb les actuacions de les patinadores de categories del club oferint una representació variada i de nivell. Així mateix el Grup de Show va oferir dues representacions: “Pecat original”, muntatge amb el què el club va competir als Campionats de Barcelona i de Catalunya obtenint la tercera plaça,  i un “Quick step” alegre, divertit i amb molt ritme amb el què es va posar fi a una gran nit de patinatge.  Fotos a l’àlbum 

Posted in Uncategorized.