EQUIPAMENT CLUB I MATERIAL

maxresdefault-copia-EQUIPAMENT

Pels entrenaments patinem amb roba esportiva: maiots o faldilles de patinatge, leggins i roba térmica ajustada. És indispensable per la bona pràctica d’aquest esport. Actualment el club posa a la vostra disposició material esportiu d’entrenament per poder-lo fer servir als entrenaments diaris. Roba disponible: Leggins i pantalons curts amb serigrafia del patí del club. (Poseu-vos en contacte amb la junta del club) 

El UNIFORME del club és obligatori: a les proves federatives i a totes les competicions. Ho poden portar tant les noves incorporacions del club com els grups que fan competició. És indispensable que els grups 1A,2B,3C i Show  tinguin tot el pack del Uniforme del club. El grup 4D-Laura, és indispensable que tinguin tot el pack del uniforme, excepte la parka. 

-PACK UNIFORME CLUB ( samarreta, pantaló, jaqueta i parka)   OBLIGATORI per patinadors/es del club de iniciació d,c,b,a, certificat i competició, RECOMENABLE a la resta de grups del club també (F1 i F2).            

EQUIPACIO CLUB

-NOU MALLOT DEL CLUB any 2017 (tots els patinadors/es del club)    

                                                       -MALLOT NOI (obligatori)               -MALLOT NOIA (obligatori)                      Sin título                                                             -Teixit del mallot: Bellut i serigrafiat lycra-

-MATERIAL2016-12-12-17-24-06-267

Tenir uns bons patins és fonamental per a un progrés adequat dels nostres patinadors. Durant les dues primeres setmanes d’inici de curs, posem a la vostra disposició patins perquè pogueu fer la prova. Després cadascun dels patinadors han de tenir els seus propis patins de la modalitat de lliure (amb fre).  Els patins es compren a botigues especialitzades (preguntar a entrenadors).                                                              A partir del nivell C, del grup 3 és obligatori també tenir patins de figures obligatòries, perquè ja es comença a competir en aquesta modalitat. (Grups 1,2 i 3).

Imagen relacionada                               Resultado de imagen de patinaje artistico patines

        Patins de Lliure                                       Patins de figures obligatòries

 

LOGO

Deixa un comentari