EQUIPAMENT CLUB I MATERIAL

maxresdefault-copia-EQUIPAMENT

Pels entrenaments patinem amb roba esportiva: maiots o faldilles de patinatge, leggins i roba térmica ajustada. És indispensable per la bona pràctica d’aquest esport. Actualment el club posa a la vostra disposició material esportiu d’entrenament per poder-lo fer servir als entrenaments diaris. Roba disponible: Leggins i pantalons curts amb serigrafia del patí del club. (Poseu-vos en contacte amb la junta del club) 

El UNIFORME-XANDALL del club és obligatori: a les proves federatives i a totes les competicions. Ho poden portar tant les noves incorporacions del club com els grups que fan competició. És indispensable portat el xandall del club a totes les competicions ( us poseu en contacte amb el club per encarregar la vostra equipació). Aquest any 2020 hem estrenat xandall, no oblidis d’encarregar-ho al club.

 

-NOU MALLOT DEL CLUB any 2017 (tots els patinadors/es del club)    

                                                       -MALLOT NOI (obligatori)               -MALLOT NOIA (obligatori)                      Sin título                                                             -Teixit del mallot: Bellut i serigrafiat lycra-

-MATERIAL2016-12-12-17-24-06-267

Tenir uns bons patins és fonamental per a un progrés adequat dels nostres patinadors. Durant les dues primeres setmanes d’inici de curs, posem a la vostra disposició patins perquè pogueu fer la prova. Després cadascun dels patinadors han de tenir els seus propis patins de la modalitat de lliure (amb fre).  Els patins es compren a botigues especialitzades (preguntar a entrenadors).  És indispensable tenir un model de patí idoni amb el nivell que tingui el patinador/a, preguem que demaneu recomanació als entrenadors.                                                    

LOGO

Deixa un comentari