QUI SOM?

El Club Patinatge Artístic Sant Just el formen un gran grup de membres, entre patinadors, entrenadors, junta directiva i familiars dels esportites.
Al club hi ha diferents nivells, començant per les noves incorporacions i grups d’iniciació, i acabant pels alts nivells de competició. Cada grup compta amb un entrenador. A l’entitat es practiquen les següents modalitats: figures obligatòries, lliure, parelles d’artístic i Show-conjunt. Complementant-les amb una bona preparació física, exercicis de coordinació diversos, classes de dansa i coreografies.
Com a entitat ha crescut, i ha obtingut un bon nivell a categories com a grups xou, participant a campionats locals, estatals i internacionals.
L’equip técnic està format pel Carlos Mur, (important técnic en el món del patinatge, entrenador de patinadors mundialistes de parella i individual, i propietari de la botiga de material oficial de patinatge “L’estel Skates”). Noelia García, Olga Benítez i Laura Pujol responsables dels grups de iniciació del club. La Marina i l’Andrea Lozano, monitores dels grups de pre-iniciació del club. Noelia Rull entrenadora responsable del grup de xou del club.

L’objectiu del club es fomentar la pràctica d’aquest esport, formant a joves esportistes amb un esperit de superació i amb ganes de treballar en equip i esforç.

     

19702005_1606450062700789_8034366098709271927_n

 

LOGO

Deixa un comentari