ÉXITS INTERNACIONALS CLUB

ANY 2014 DESTACAR EN LA MODALITAT DE XOUS GRANS AMB LA FUSIÓ DEL NOSTRE CLUB JUNTAMENT AMB EL CLUB PATINATGE EL MASNOU:

2A POSICIÓ AL MUNDIAL  CELEBRAT -11 D’OCTUBRE A REUS-MEDALLA DE PLATA

3A POSICIÓ A L’EUROPEU CELEBRAT A ALMERE- HOLANDA-MEDALLA DE BRONZE

Destaquem la noticia del moment:

ÉXIT AL MUNDIAL REUS 2014: SUBCAMPIONS DEL MÓN “EL LABERINT”

Posted on 12 d’octubre de 2014

ACONSEGUEIXEN LA MEDALLA DE PLATA AL MUNDIAL!

Gran éxit el aconseguit pel Show Gran Justnou (fusió i unió del PA Sant Just i el CP El Masnou) al Mundial Reus 2014.

Ahir, dissabte 11 d’octubre, li va tocar el torn de competir a la modalitat de Xous Grans, en el qual van competir un total de 11 equips d’arreu del món. El Xou Justnou va sortir a competir en segona posició amb la seva magnífica i treballada coreografia “EL LABERINT”, amb la qual va obtenir una grans qualificacions a nivell técnic i artístic,  i un caliu increible de tot el pavelló que estava ple de gom a gom.

La competició va ser molt intensa i amb els nervis presents en tot moment, atès que van sortir segons a pista i encara quedaven molts equips per competir. Tot i així, van mantenir la segona posició de classificació fins al final del campionat, classificats per darrera del CPA Olot amb la seva coreografia “Respira”, i per davant del Crystal Sakting Team amb la seva coreografia “Gran Casino”. Doncs, es van proclamar Subcampions del Món 2014 en Grups Show Grans!

Ahir amb aquesta modalitat, es posava fi a un Mundial que va començar el 27 de setembre i a una temporada plena d’exits i noves experiencies viscudes sobre rodes.  Aquest equip ha demostrat que amb feina i esforç tot és possible.

Destacar també  la 3a plaça  aconseguida a l’Europeu celebrat a Almere al mes d’Abril que va fer possible que tinguessin l’oportunitat de participar en aquest Mundial. 

——————————————–

Les components que han format part d’aquest grup de xou del nostre club, han sigut: Anaïs Anaya, Montse Arolas, Cristina Carbonell, Cristina Castellà, Elisenda Font, Lorena García, Noelia García, Sandra López, la Núria Montull i Esther Santos. Destaquem el seu líder i trainer Omar Tejera Mendoza que sense ell, res de tot això haguès estat possible.

Destaquem  a la nostra entrenadora que  ha format part d’aquest grup la Noelia García Navarro, amb un extens recorregut i  palmarès en aquesta modalitat i penjant-se així aquest any 2014, la medalla de plata al Mundial i el bronze a l’Europeu. La patinadora afirma que ha sigut una temporada d’ensomni i impensable, que és el premi  i la recompensa a tants anys d’esforç, sacrifici i entrenaments. ” Mai et rendeixis, amb esforç constància i unió tot es possible” i “Gràcies a tothom que ho ha fet possible”.

Tot el grup de Xou “LABERINT” al Mundial de Reus 2014

La nostra entrenadora Noelia Garcia Navarro en plena competició

La Noelia amb la seva germana a la concentració del Mundial de Reus 2014