EQUIP TÉCNIC

El Club Patinatge Artístic Sant Just el formen un gran grup de membres, entre patinadors, entrenadors, junta directiva i familiars dels esportites.
Al club hi ha diferents nivells, començant per les noves incorporacions i grups d’iniciació, i acabant pels alts nivells de competició. Cada grup compta amb un entrenador. A l’entitat es practiquen les següents modalitats: figures obligatòries, lliure, i xou-conjunt. Complementant-les amb una bona preparació física, exercicis de coordinació diversos, classes de dansa i coreografies.
Com a entitat ha crescut, i ha obtingut un bon nivell a categories com a grups xou, participant a campionats locals, estatals i internacionals.
L’equip técnic està format per Kike García, coordinador actual del club, seguit de la Noelia García i la Olga Benítez (entrenadores responsables dels nivells d’iniciació del club) juntament amb la Laura Pujol i les Germanes Lozano (monitores dels nivells d’iniciació del club). L’entrenadora actual i responsable del grup de xou petit del club és la Noelia Rull.

L’objectiu es fomentar la pràctica d’aquest esport, formant a joves esportistes amb un esperit de superació i amb ganes de treballar en equip i esforç.

” TENIM LA MATEIXA IL.LUSIÓ, VIVIM EL MATEIX SOMNI, SOM UN EQUIP”

PA.SANTJUST